Annawii

NEW TWEED BLAZER

Precis som jag trodde kom min fina blazer från H&M igår och den är helt fantastisk! Färgen är superfin och likaså den korta, nätta modellen med de långa ärmarna (den är dock lite stor för mina spaghettiarmar ;). Den kommer att passa perfekt i såväl sommar och höst och jan inviger den nog redan i dag till en söt spetaklänning, boots och paraply!
Vad tycks sötnosar?
/Here are my new H&M jacket that I got yesterday and I love it! The color is amazing and I really like the neat model with the long sleeves. It will fit my style perfectly and I think I will wear it today with a lace dress, boots and an umbrella. Do you like it babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Åh jag älskar den här kavajen! Någon som har en 40 men som vill byta till en 38:a tro? Min är för liten, helt oanvänd med lappar kvar.

  2. Michaela

    Den är verkligen amazing,har en likadan som jag fynda på rean! Har dock storlek 40 då mina armar är något större pga en del handbolls träningar i mina tidigare år. 😀

    1. ANNAWII

      Ja den är underbar!! Jag önskar att jag hade lite större armar och jag försöker att gå upp lite i vikt nu efter en stressig vår för när man inte ens fyller ut en 34:a och ändå är hyfsat lång är det dags att skaffa lite muskler och hull haha ;).