Annawii

L’OREAL BB CREAM

Efter att ha läst fina Lindas recension om L’oreals ”Nude magique BB cream” kunde jag inte låta bli att köpa hem en igår och jag är så nöjd! Den ger ett superfint resultat som jämnar ut hudens egna hudton utan att täcka som en foundation och resultatet blir supersnyggt. Jag trodde aldrig att den skulle funger apå mig som är fräknig och lite rödlätt men den jämnade till hudtonen utan att dölja fräknarna och det kändes knappt som att jag hade något på mig. Jag kommer nog aldrig att gå tillbaka till foundation efter att ha testat denna och ett STORT plus för att den har solskyddafaktor då jag annars lätt glömmer bort det när jag sminkar mig!
Har ni testat den, vad tyckte ni?
/I bought L’oreals new ”Nude magique BBCream” yesterday and I love it! It helps to even out the skin’s natural skin tone without covering, and it is perfect for me who has freckles. I will never go back to foundation again because this cream is amazing and a BIG plus for the SPF! Have you tried it, what did you think about it?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. karin

    vet inte hur strikt du är, men det kanske kan vara intressant att veta (framförallt om man är vego) är att the l’oreal group (inom vilken en otrolig mängd företag ingår) testar på djur. jag hade helt ärligt ingen aning om detta förrän jag började läsa på peta’s hemsida. helt plötsligt insåg jag att merparten av mina skönhetsprodukter testats på djur. trist!

    1. ANNAWII

      Ja min vän sa det till mig så nu är jag kluven. Jag önskar så att fler kunde skippa djurtestningen för det är inget jag vill stödja så jag ska se om något annat märke, som inte djuretstar, har denna kräm!
      Kram