Annawii

AND THE WINNERS ARE…

Nu är det dags för ett litet vinstregn igen här i bloggen för jag har dragit vinnarna i mina tre senaste tävlingar. Först ut är vinnaren i min Jovonnalondon.com-tävling och det blev söta Anna Victoria som kommer att få en plisserad maxikjol i valfri färg hemskickad till sig. Näst ut är Rebecka som vann min Thymeforginger.se-tävling och hon kommer att få en mintgrn peace-clutch i brevlådan inom en snar framtid. Sist men inte minst är vinnaren i min senaste Romwe.com-tävling och det blev Eva som får ett presentkort värde $100 samt ett armband och en rock-tshirt. Underbart! Om ni inte vann kan ni spana in min härliga E.L.F.-tävling som pågår just nu och snart kommer en ny Romwe-tävling upp i bloggen så håll ögonen öppna!
Stort grattis tjejer!
/Here are the winners in my latest give aways: Jovonnalondon.com – Anna Victoria, Thymeforginger.seRebecka, Romwe.com Eva . Congratulation girls! If you didn’t win – don’t feel sad! You can find a lovely E.L.f. give away here and I will start a new Romwe give away soon!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janie

    Grattis på dem!
    Du är ju modebloggerska. Du kan inte tipsa mig om en klänning på ett stort glamoröst event i Los Angeles? Eller någon annan som läser detta, kanske? Jag åker dit den 4 Juli, så det är brått!
    Kram, alla!