Annawii

FLORAL HAIR BANDS FOR MIDSUMMER

På fredag är det midsommar och då tänkte jag satsa på en riktigt klassisk midsommaroutfit med en härlig sommarklänning och blommor i håret. Om jag orkar gör jag kanske min egen krans som förra året men annars lutar det åt någon av dessa som jag köpt på H&M och Ebay. Båda två är fantastiskt fina och jag inte riktigt bestämma mig för vilket jag vill ha utan det får nog klänningen och resterande accessoarer avgöra.

Kör ni på blommor i håret till midsommar?

/On friday we celebrate midsummer here in Sweden and then I will go for a classic midsummer look with a beautiful summer dress and flowers in my hair. If I have the time I will make my own wreath, but I will probably be lazy and use one of these. I love both of them and I can’t decide which I like the best so I think my dress and the rest of the accessories will decide which one I pick. Hope you like them sweethearts!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag jobbar på midsommar men vi har lyckats övertala chefen att vi ska få ha sommarklänningar och blommor i håret 😀 Hon har till och med köpt kransar åt oss, hihi!

  2. Ivana

    underbara gumman!!! =)
    ville bara tipsa att nu har jag gjort min egen "at the moment" lista, inspirerad av dig 😉 du kan kika på den om du vill! =)
    kram, Ivana