Annawii

CHANEL WANTIES

From Chanel/Nordstrom.com

Jag är verkligen supernöjd med Chanel-nagellacket jag fick av Micke på väg till Paris för färgen är superfin och det håller fantastiskt bra! Jag trodde inte att det skulle vara så bra då jag tänkte att det är märket man betalar för men nu kan jag faktiskt tycka att det är värt att köpa mina favoritfärger från Chanel. Helst av allt skulle jag vilja ha dessa fyra för de är så fina och så ”jag” men om jag måste välja en favorit blir det ”orange fizz”. Den ser ut att vara i en perfekt orange/korallrosa nyans och jag tror jag ska önska mig det i födelsedagspresent av Micke!

Vilken färg gillar du?

/I’m so pleased with my nailpolish from Chanel as Mike bought for me on our way to Paris because the color is amazing and it lasts for a long time! I had no idea it would be so good but now, after I’ve seen how good it is, I want more of their nailpolish. I like all the colors above but my favorite is definetly ”orange fizz” and I think I’m going to put it on my wish list for my birthday! Which color do you prefer?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin Berggren

    Själv så har jag orange fizz och tycker att det är ett väldigt fint nagelack! Det ser dock Inte likadant som på bilden än i verklighet, det är mer corall i verklighetmen det är jätte fint och jag älskar det!