Annawii

SPRING LIPS


Här om veckan fick jag som sagt hem ett paket från Isadora och där låg även dessa underbara läppstift i härliga vårfärger. Jag gillar verkligen färgerna och jag gillar även att de är ganska ”lätta” (ger inte för mycket färg) och doftar gott för det är oftast bara läppglans som doftar och jag klarar inte av läppglans. Alla färgerna är superfina men min storfavorit är helt klart de två ljusare varianterna (nr 70 & 71) och de lär sitta på mina läppar ofta denna sommar!

Gillar ni färgerna?

/Here are some new lipstick from Isadora that they sent me for a couple of weeks ago and I really like them! The colors are beautiful and I like the feeling on the lips plus the amazing scents! My two favorites are the two lighter versions (number 70 & 71) and i will wear them a lot this summer! Do you like the colors?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    frida nyburg Vad gullig och snäll du är finis! Vi fotar med en Canon Eos 5d och har ett superbra och prisvärt objektiv som ger lite extra djup (50mm 1,8f). I övrigt kan det vara smart att tänka tredimensionellt, alltså att ha någon slags bakgrund så att man skapar ett djup i bilden :).

    kram

  2. Hanna Björkdahl

    Vilka härliga färger!!

    Kika in på min blogg och skriv gärna en kommentar om vilket smycke som jag ska köpa av mina tre alternativ; så blir du automatiskt med i en länkning i min blogg, där du kanske får fler/nya besökare till din blogg! 🙂

  3. Miiuuw

    Fin blogg du har! Sjukt bra klädstil också! Har frågestund på min blogg nu så skulle vara kul om du ville gå in och skicka iväg en eller flera frågor till mig, till den 🙂 Kram