Annawii

LOVELY NAIL POLISHES


I torsdags fick jag hem ett paket från Isadora (gåva) med några av deras vårlack och jag älskar dem! Färgerna är helt fantastiska och mer ”jag” än så här kan det nog inte bli. Jag vet inte riktigt vilket av dem jag ska prova först men det lutar åt det mnitgröna eftersom det är ”min” färg för tillfället. Ni får självklart se det på så fort jag testat det och jag lovar att berätta hur kvalitén och hållbarheten är då också!

Vad tycks?

/I got these lovely nail polishes from Isadora the other day and I love them all! The colors are amazing and I don’t think it can be more ”me” than this. I haven’t decided which color I will try on first, but it will probably be the mint colored one since that’s my color at the moment. I will of course show you photos of it on and tell you about the quality and how long it lasts on the nails. Do you like them sweathearts?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah

    Isadoras lack är fantastiska! Hållbarheten är sådär om man inte är noga med topplack (gärna baslack också) men de är väldigt lättmålade med bra borstar! Köper nästan uteslutande Isadora just för att de är så lätta att applicera och sen har de ju fina färger också (: