Annawii

SPEAKING OF PINK


När jag ändå är inne på rosa vill jag visa er min nya blazer i härligt pastellrosa från webshoppen Sheinside.com (gåva). Den var betydligt mer puderrosa/nudefärgad på deras produktbilder men jag blev faktiskt glad när jag den verkliga färgen för den piggar verkligen upp! Det känns som en perfekt vårblazer och den får åka på i dag så ni får se den på i eftermiddag.

Vad tycks?

/Speaking of pink, here are my new pastel pink blazer from Sheinside.com (gift) that I got earlier this week. The color are much more pink (like on my photos) than in their shop but that is only a plus for me since the color are so happy and bright! It feels like the perfect spring blazer and I’m wearing it today so I will show you an outfit later today. Do you like it?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Kreativa Camilla Åh vad bra att du behåller den finis! Du kan ju matcha den med en neutral outfit så känns den inte "för mycket" :).

    Ja jisses man är glad ena stunden och i andra är det som att luften går ur en. Men hellre det än att vara ledsen exakt 24/7, jag är glad att jag har så fina människor (och er läsare) som ger mig glädje i det jobbiga. Kram

  2. Kreativa Camilla

    Men sån söt! Blir lite sugen på att skaffa lite rosa plagg nu faktiskt, brukar annars mest klä mig i svart, grått, beige, vitt och kanske brunt. Färg piggar upp tillvaron faktiskt! Jag fick hem den turkosa kavajen från H&M igår och tvekade ifall jag skulle behålla den eller inte iom att den egentligen är alldeles för färgglad för att vara jag, men jag behåller den i alla fall. Kommer bli jättefint som sommarjacka när man (förhoppningsvis) fått lite färg 🙂

    Hoppas du får en bra dag och att klumpen i halsen inte gör sig alltför påmind hela tiden.. Känslorna går ju upp och ner, det är helt normalt när man förlorat någon man håller kär! Min farmor somnade för 2½ vecka sen så jag vet hur humöret kan vara en berg- och dalbana… Kram på dig finis!

  3. Elin

    Åh tack snälla fina du!!

    Det hoppas jag också! Älskar verkligen blogg.se nya satsning Stil, och ni gör ett grymt bra jobb!

    Kram