Annawii

GIVE AWAY – THYME FOR GINGER

Nu har en av er underbara läsare chansen att vinna denna fantastiska mobilväska med fransar och fjädrar från härliga Thymeforginger.se! Jag har själv en likadan som jag verkligen älskar så det känns superkul att få glädja en av er också!

För att vara med och tävla ska du:

Gilla Thymeforginger.se på Facebook (länk) samt lämna en kommentar till detta blogginlägg med din e-postadress (den måste stå i kommentarsrutan annars plockas din kommentar bort och är ni rädda för spam skriv @ så här [a])

Lycka till!

Tävlingen avslutas söndag den 11/4-12 klockan 23.59


English version

Now can one of my readers win this amazing cell phone bag from Thymeforginger.se! I have one myself that I really love so I’m super glad that I get to have this give away! All you have to do to take part of this give away are:
Like Thymeforginger.se at Facebook (link) and leave a comment to this blog post with your email adress (you have to write it in the comment box, or else I will delete the comment)

Good luck sweethearts!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Chanelle

    Gilat. Sååå underbar fin den är. Kan jag få din till min födelsedag? 🙂
    /tosmojs[a]hotmail.com

  2. Emelie

    Åh en sådan vill jag vinna. Perfekt till London trippen över påsk 🙂

    pettersson . emelie @ hotmail . com

  3. Hanna Ek

    Vilken fin blogg du har! Jag har en tävling på min blogg där du tävlar om ett presentkort med ett värde av 1000 kronor, och tre personer vinner en länking som visas för ca 1400 läsare. Kramar!

  4. Thea

    Jag har gillat och är hemskt gärna med! Hoppas verkligen på vinst, mobilväskeutbudet existerar knappt där jag bor och denna är ju grym! Håller tummarna 🙂

  5. Emelie

    Jag har länge letat efter en mobilväska, men har inte hittat någon som passar min stil.
    (Jag har också en Bohem inom mig, precis som du 😉 och du har inspirerat mig mycket )
    Nu sitter jag här en söndags kväll, pluggar till en tenta och drömmer mig bort till fina sommardagar då jag skulle kunna bära denna väska.
    Jag hade burit den till höga jeansshorts, ett snyggt linne, långa bruna ben och Jeffrey Campbell Lita Nude på fötterna.
    Jag verkligen ÄLSKAR väskan!! Och den hade passat mig perfekt!

    Jag har gillat på Facebook och min mejl är: emelie_bergius[a]hotmail.com

  6. Josefin

    åå har länge velat ha ett sådan mobilväska men har inte hittat någon som passar min mobil, eftersom den är ganska stor, så skulle jättegärna vela vara med! Sjukt snygg!

    [email protected]

    Josefinsvenssonn.devote.se

  7. Lo

    Skulle jätte gärna vinna, super söt mobilväska:) och skulle verkligen behöva en nu, har ingen för tillfället vilket är lite jobbigt eftersom jag inte alltid kan ha mobilen i fickan pga att jag ofta har tights/andra kläder som int har fickor:/
    mail: [email protected]
    Ska bara säga att jag verkligen gillar din blogg, har hittat en massa ny favorit sidor efter att ha läst din blogg och älskar din stil<3

  8. lina

    Jag är med och tävlar! , och jag har gillat Thyme for Ginger på facebook. Jag behöver verkligen en mobilväska till min telefon, det skulle vara så tråkigt om den blev repig! och det är ju så himla snyggt med en härlig väska också!
    Mejl: [email protected]