Annawii

ANNAWII AT CRAVINGZ.SE

Denna vecka är jag ”In the limelight” på Cravingz.se och där finns en kort intervju med mig om min blogg. Som vanligt känns det superkul att få bli framlyft och särskilt då det är en svensk sajt med fokus på just bloggar. Jag är verkligen så tacksam för allt jag får göra tack vare bloggen och ännu mer tacksam är jag för att jag har världens bästa läsare. Utan er skulle det inte vara lika roligt att blogga så tack för att ni peppar mig till att köra på!

Här hittar ni intervjun

/This week I’m ”In the limelight” at Cravingz.se, which is a swedish online magazine with focus on bloggers. They asked me some questions so if you wanna know more about me and my blog you can check it out (you can use Google translator because it is written in swedish). Here are the interview, hope you like it sweethearts!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Rebecca Gulle du! och det är självklart att jag uppskattar allt, jag har gått igenom mkt i livet och verkligen fått kämpa mig dit jag är i dag så jag kommer nog alltid att vara tacksam över såväl små som stora saker :). Stor kram

  2. Rebecca

    vad roligt! Förstår att du bli glad! Har sagt det förr men jag säger det igen, det är därför vi tycker så mycket om dig! För att du uppskattar allt 🙂 Kram!