Annawii

LAVENDER WANTIES


Nagellack- Forever21.com, shorts- Runwaydreamz.com, tröja- Jades24.com, clutch- Theoutnet.com, klackar- Yoox.com

Det är mycket pasteller i bloggen just nu men jag är lite smått besatt av pastellfärger för tillfället så jag kan inte låta bli ;). En färg som jag inte riktigt kan få nog av är lavendel och jag skulle inte tacka nej till att ha dessa gobitar i min garderob i vår. Allt är smått fantastiskt och hade jag haft en större shoppingbudget än jag har i dag hade jag klickat hem allt på studs! Som ni säkert förstår är alla grejer favoriter men mitt hjärta bultar lite extra för jeansshortsen (måste försöka hitta en budgetvariant av dem!), tröjan och lite oväntat skorna. Jag föredrar i 9 fall av 10 skor med platå men jag gillar faktiskt dessa och tycker att den nätta modellen gör sig riktigt bra ihop med färgen. En platå hade nog gjort att det blivit lite för mycket av allt, eller vad tror ni?

Gillar du något av plaggen/skorna/väskan lite extra?

/Sorry for all the pastels but I can’t get enough of them and one color I really like at the moment are lavender. It is such a cute color and I wouldn’t mind having all these pieces in my wardrobe! If I have to pick three favorites I must say the denim shorts, the cute sweater and the shoes. I actually surprised myself when i fell in love with the shoes because I normally prefer a platform but these are really beautiful and I like the neat model in combination with the color. Which garment do you prefer sweethearts?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Åherreguuuuuuud, jag värkligen älskar din blogg. Så sjukt bra inspiration. Skulle bli överlycklig om du ville kolla i min!!

  2. Mandy - En Musikblogg

    oo vilken ljus blogg, blir bländad 😀

    kika jättegärna förbi min blogg, jag söker efter lite fler trogna läsare. driver en musikblogg där ni bl a får följa min resa och lyssna på låtar jag lägger upp. en låt jag lade upp igår vart en hit 😀 välkommen !

  3. Pappa Gabriel

    Måste bara skriva.. Cool blogg och häftiga bilder.. Lite annorlunda blogg och jag gillar det.. Har själv en pappablogg med mix av träningsblogg.. Skriver även en hel del om inredning.. Rätt ny bloggare.. Kramar Pappa Gabriel..

  4. Tina

    Älskar skorna och lavende färgen passar så bra med dina färger, hud och hår.
    Väskan vill jag haaaa!
    Godmorgon förresten
    /Love T