Annawii

DOTTED TIGHTS

Jag är precis hemkommen från en sväng på stan där vi käkat lunch på Operan, träffat Hanna med sötnosarna Dennis och Meja samt kikat i lite butiker. Det blev ingen megashopping för min del men jag kom hem med två par prickiga strumpbyxor från Kappahls strumpbyxedagar (halva priset på alla strumpbyxor). Direkt jag såg dem blev jag smått förälskad för jag gillar verkligen prickiga strumpbyxor och dessa färger passar ju till det mesta. De kommer garanterat att bli välanvända och jag ser särskilt fram emot att inviga de ljusbruna för jag tror de kan passa väldigt bra till mina beiga Litas!

Vad tycks?

/I bought these cute dotted tights today at Kappahl today and I really like them! The colors fit to almost everything and the dots makes them adorable! Do you like them?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Haha, vet inte vad min dator gjorde.. Men vad jag skulle skriva var att man kanske skulle dra dit och köpa på sig lite. Vet du hur länge de håller på? 🙂

  2. ANNAWII ♥

    Izza Tack finis! Jag är själv en nätshopapre och handlar väldigt lite i fysiska butiker så det är därför det blir så. Umeå har inte världens bästa klädutbud för min stil men jag ska försöka få in fler sådana inlägg när tillfälle ges. Superbra att du hojtar till för då vet jag vad ni läsare vill ha :).

    Kram finis!

  3. izza

    supersöta.
    Önskar att du oftare kunde ha inlägg med kläd/produkt-tips som finns i "fysiska" butiker, för det är ju oftast webshopar du skriver om,
    Så det skulle vara underbart om du hade mer sånt här 🙂

  4. Kerstin

    Jag köpte också två par strumbyxor på Kappahl i dag. Köpte även ett par nya stövlar. Ser ut nästan ut som svarta ridstövlar. De var 200 kr billigare här på Ersboda än nere på stan.

    Ha det gott lilla gräddnos.
    Kram M