Annawii

PAPER PLANES AND PAPER CUTS


Så här blev den näst intill färdiga versionen av mitt animerade självporträtt som jag gjort i skolan och trots att det inte är perfekt gillar jag det. Jag ska jobba lite mer med att få musiken i takt med själva animeringen samt lägga till några ljudeffekter (typ ihopknövlat pappersljud m.m.) men överlag är jag nöjd. Dock fick jag lite ångest av att se alla mina klasskamraters arbeten för de är så duktiga men jag är nybörjare så jag ska inte jämföra mig med dem. I stället får jag se det som ett bra tillfälle att lära mig nya saker av mina klasskamrater som är enormt kreativa!

Vad tycks?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Åsa Tack gulle du!

    Haha ja det är ju grymt kul med ljud för oftast använder de ju helt andra ljud än de man tror. Som risgrynsgröt i ditt fall :).

    Kram finaste!

  2. Åsa

    Det där är ju en bra animering, med ljud blev det toppen gumman!! Inget att vara blyg för.. Det gjorde du riktigt bra! Så sträck på dig.
    Det är så kul att spela in ljud. Tänk när jag skulle göra en film till ett jaktlag. Och på en bild var det en pågående slakt och man såg en mans arm som tog ut innehållet ur älgen. Haha, kan du gissa vad jag letade efter det "rätta" ljudet till det. Jag visste absolut inte hur det skulle låta. Men till slut tog jag risgrynsgröt och mojsade runt i det och fångade upp ljudet. Och det fick duga! :))

    Önskar dig en fin kväll duktiga du! 🙂
    Kram