Annawii

ANNAWII FOR VINTAGE LOUNGE


Stickad tröja, manchesterbyxor, franscape och väska- Vintage Lounge, skor, pannband & smycken- privata

Här är bilderna från min plåtning för Vintage Lounge och jag är superglad att jag blev tillfrågad att vara med! Vintage Lounge kommer att hålla till i Röda korsets lokaler inne i stan i dag mellan 11-17 och där kommer ni att kunna shoppa handplockade second hand-kläder där alla pengar går till Röda korsets arbete i Etiopien. Det tycker jag är ett grymt bra initiativ så här under fashion week och själv ska jag försöka hinna köpa loss outfiten till vänster eftersom jag älskade både tröjan och byxorna. För övrigt har jag själv så klart skänkt lite fina kläder också så missa inte om ni är i Umeå!

Vad tycks om min second hand-outfit?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Emmy Tack finis! Jag försöker att ha med så mkt budgetkläder som möjligt i bloggen så det är bara att spana in "MODE"-kategorin. Skriv gärna ett önskemål på en specifik stil eller kanske någon kändis du gillar så sätter jag ihop ett budgetinlägg kring det :).

    Kram

  2. Åsa

    Ahhh vilka läckra brallor du hittade!!! Passar dig jättebra finis. Du ser ju hel skön ut i dem. Tröjan passade så himla bra till dina skor också.
    Mycket snyggt!! Frans capen var inte heller så dum.
    Kram på dig snygging!

  3. ANNAWII ♥

    Jenny Ja visst är de balla! Jag trodde aldrig jag skulle få dem när jag valde ut dem men de gick på och satt perfekt, hur ofta händer det när man bara väljer ut ett par byxor utan att prova?