Annawii

WEDNESDAY MORNING

God morgon på er alla rara läsare! I dag är jag på ett gott humör och har en härlig dag framför mig. På förmiddagen blir det skola (jag älskar skolan just nu!) och därefter blir det miniplåtning för Vintage Lounge med Emma i vår hemmastudio. Kul! Ni ska självklart få se bilderna i bloggen också för det är alltid kul med lite second hand-inspiration och jag hittade faktiskt två riktigt fina outfits. En som är väldigt ”jag” med hålstickad oversizetröja samt en franscape och en som är ett litet wild card med utsvängda manchesterbyxor i lila och matchande tröja till. Härligt! Nej, nu ska jag ta och koka lite kaffe samt fota ett halsband från Bjorg som jag ska få låna under fashion week och sedan göra mig i ordning.

Ha en toppendag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Jenny Oja! Supertrist! Blir ju ganska mkt mer jobb om man först ska spara den i movie-format, sedan ladda upp den på Youtube. Plus att man får en ram kring, tar bort tjusningen :/

  2. Jenny

    Men suck så stökigt. Min GIF funkade iofs inte från början, men tack för tipset, då behöver jag inte kämpa o misslyckas där också 😉 Kram!

  3. Åsa

    Hej vacker! Vad kul att höra att du älskar skolan, hihi! Då har du verkligen valt rätt! 🙂

    Jag har bråttom men ville titta in en snabbis och säga hej och se hur du har det. Läser att du ska visa bilder sen från plåtningen. Och det skall verkligen bli kul och spännande att få se dem!!! Tjohoo kan knappt vänta. Jag tror det kommer att bli kanon snyggt!
    Nä nu måste jag sticka! Tittar in när jag får tillgång till dator igen 🙂
    kramen på dig finis.

  4. Jenny

    Vilken fin GIF 🙂 Gör du dem i Photoshop? jag har försökt göra en där i men när jag skulle spara funkade det inte ändå 🙁

    KRAM!!