Annawii

JUST ADD A BRIGHT COLOR AND EVERYTHING WILL BE JUST FINE


Hej på er alla fina läsare! Jag har haft en riktigt bra dag hittills med en givande lektion i skolan (jag visade upp detta porträtt och fick lite tips på vad som skulle kunna göra det bättre) och umgänge med älskade Micke. Han är verkligen bäst och kan få mig att varva ner även när det händer som mest i mitt liv. Det uppskattas! Som ni kanske förstår händer det otroligt mycket i mitt liv just nu och senast i dag fick jag ett riktigt roligt mail som jag hoppas blir verklighet. Jag lovar att berätta så fort jag vet mer och blir det uppdraget av kommer ni att få extra inspirerande läsning framöver så håll gärna tummarna för mig! Nej, nu ska vi kila ut och ta en outfitbild innan det blir för mörkt (jisses vad det börjat bli mörkt ute snabbt nu) och sedan ska vi kila på affären och handla lite middag.

Ha en fortsatt fin dag underbara ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Åsa Gulle du! Den är ju egentligen inte alls bra men det är min första teckning i PS så jag är nöjd, man måste börja någonstans hihi :).

    Jag hoppas jag får klartecken ganska snabbt för det är något jag vill berätta om nu, nu, nu hihi. Kram

  2. Åsa

    Hejsan vacker! Det där ser ju bra ut!!
    Roligt att hålla på med ritprogram 🙂

    Vad kul att höra att du fått ett roligt mail. Nu blir jag nyfiken på vad det är för ett uppdrag, hihi! Blir det av så ser jag fram emot att få läsa om det här i din underbara blogg. 🙂

    Ja nu blir det mörkt väldigt fort. Så passa på..!

    Stor KRAM på dig finis! 🙂