Annawii

HOME MADE SWEET POTATO CHIPS


Igår testade vi vår matberedare inför dagens middag med en sötpotatis vi hade liggandes i kylen och eftersom jag aldrig slänger mat testade jag att göra hemmagjorda chips med skivorna. Resultatet blev faktiskt riktigt lyckat och det är definitivt något jag kommer att göra igen med lite olika sorters rotfrukter. Det var dessutom väldigt lätt då man bara behövde skiva sötpotatis i matberedaren och sedan slänga in dem på en plåt i ugnen med lite olivolja och havssalt i sisådär tio minuter på hög värme. Micke tyckte också att det var smarrigt så det var inte bara jag med mina konstiga smaklökar som gillade det ;).

Har ni något enkelt matlagningstips ni vill dela med er av?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    I've baked/cooked loads of times and so far, I've found out that if you put just a little bit of olive oil while you're boiling pasta, then the strands of pasta won't stick. And I usually like to bake at the start of the day or early afternoon so that way, you can finish early 🙂

  2. ANNAWII ♥

    Emma Vi kan göra en sådan blandning på första pysselkvällen! Typ köra ner morötter, palsternacka, sötpotatis och vanlig potäter :). Längtar redan till att få hänga med finaste tjejerna!!