Annawii

SAY HELLO TO MISTER FRANS


Igår kom bästa Emma förbi för att hjälpa mig ”knyta ihop säcken” med mitt projekt och som att inte hjälpen var nog hade hon även med en present till mig. Jag höll nästan på att ramla omkull när hon sträckte fram sin vackra fransväska som hon köpte i Barcelona i somras och det var med försiktiga händer jag tog emot den. Det var så otroligt snällt att hon tänkte på mig när hon insåg att den inte var riktigt ”hon” och jag är så tacksam att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Det är helt klart den vackraste fransväska jag någonsin sett och jag älskar verkligen alla detaljer som flätorna, pärlorna den breda axelremmen samt den borstade mockan. Underbart!

Tusen tack världens bästa Emma, både för väskan samt för all inspiration och godhet  du sprider omkring dig ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ivana

    vad avvis jag är nu!!!! älskar väskan! har letat efter något liknande väldigt länge!!!! =)))
    vad snälla kompisar du har! 😉
    kram!

  2. Åsa

    Från Barcelona sa du!?! Men..attans att jag inte visste att dessa skönheter finns där nere. För i dag kommer mina släkingar från just Barcelona hit till mig! Och stannar tills på söndag.

    Vad snäll din vän Emma är! Väskan är nog den vackraste fransväska jag har sett. Förstår att du är superglad och tacksam. Du har verkligen goda fina varma vänner gumman! 🙂 Känner att jag blir alldeles rörd…

    Hoppas du får en jättefin dag finis. Kramen.