Anna-Karin Nauckhoff

Brösten som försvann som jag älskar ännu

Titta mina nya små (mm mycket små faktiskt) söta toppar! Gjorde det drastiska i att tömma hela min stora garderob med bhar. De passar ju inte längre. Har väl tänkt att se kommer passa någon gång igen men skulle så vara fallet får jag väl gå upp på vinden och hämta ner dem igen. Skänker inte vidare dem riktigt än..

Mina bröst har aldrig varit superstora men jag har haft en stadig c-kupa som jag glatt klätt i diverse bh’ar med varierande push up-effekt.


En bild som definitivt har några år på nacken hehe men ändå, brösten har den storlek de brukade ha.

När jag blev gravid växte brösten sig gigantiska och jag fick köpa bh’ar som jag nu antagligen skulle kunna ha som sovsäckar. Brösten var också det första tecknet på att jag var gravid innan vi hade gjort tester, det ena började nämligen att drastiskt öka och minska i storlek haha.


Här hade jag inte varit gravid alls länge men rätt övertygad om att alla skulle förstå att jag var det eller misstänka ett försök till diskret bröstförstoring. Har ingen bh på kan tilläggas:P

När bebis sedan var född och jag började amma fortsätta de att se ut som något en plastikkirurg spårat ut i – för att vara mina bröst alltså.

När jag slutade amma slutade också brösten att vilja finnas kvar och när hela jag blev mindre så sögs liksom in i kroppen igen. Trodde att det var tillfälligt men nu har det gått ett halvår och they still going small! Vet inte ens vad jag har för bh-storlek längre. Någonstans mellan a och b kanske? Hur som helst så behöver de inte så mycket stöd och jag ser ingen anledning att pusha upp dem så de ser stora ur. De är vad de är och de är fina som de är. Mitt bh-förråd är nu mindre på flera olika sätt, skira små bralets som dessa nyinköpta (som för övrigt kommer från Nelly) varvas med sporttoppar, man är ju ändå lesbisk haha.. Men allt passar istället för att ligga där och vänta på en tid som kanske aldrig ens kommer. Dessutom finns det nu plats för fler trosor. Se! det finns en mening med allt!:D

Är så glad för mina bröst och allt bra de har gjort. De har även nojat sönder mig och jag fick göra en tidig mammografi på grund utav rädslan, men framförallt har de börjat med att vara min favoritkroppsdel, till att antyda för mig att ”du, nu är du kanske faktiskt gravid här”, till att skapa mat till mitt barn till att nu bara vara här och vara bra precis som de är. Alla bröst är bra bröst. Vill alltid ha mina bröst vilken form de än må anta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.