Anna-Karin Nauckhoff

Nytt poddavsnitt ute nu!


Nu finns det ett nytt avsnitt av min podd Lesbisk Gravidpodd ute! Podden finns på Spotify och där poddar finns:)

I det här avsnittet är Felicia gäst, hon har ett barn som snart är tre år, tillsammans med sin fru som hon raidade nästan hela Tinder för att hitta. Jag kommer fokusera på att ha den icke bärande mamman som gäst i några avsnitt framöver och så även i detta. Helt enkelt för att det behövs höras fler av deras historier också. Det finns ju flera olika anledningar till att man är den icke bärande mamman, i vissa fall vill båda mammorna bära barn men den ena får börja, i andra fall är det vara den ena mamman som vill bära barn (så är det i mitt och Carros fall till exempel), och sedan finns det de som av olika anledningar inte kan bära barn.

Ur heteroperspektiv verkar det rätt vanligt att tro att ALLA som är kvinnor vill bära barn, men så är ju verkligen inte fallet. Hur som helst så tycker jag att det har varit och är för lite fokus på de icke bärande mammorna som ju är lika mycket mammor de, även om de inte har haft bebisen i magen.

Givetvis säger jag även fel i podden, det gör jag typ alltid och hör först när jag klippt ihop avsnittet eller i vissa fall när jag lagt ut det. Lite som att korrekturläsa sina egna texter, man missar en del fel haha. I detta avsnitt var det väl främst att jag säger att jag ville säga till alla barnmorskor att jag inte snusat under hela förlossningen, vilket ju då skulle vara att jag sa till alla barnmorskor att jag inte snusat under hela graviditeten. För förlossningen snusade jag definitivt på haha. Kan ju även här skriva att barnmorskorna också sa att det var helt okej och inte skadade barnet på något vis.

HÄR är en länk till avsnittet om du vill lyssna:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.