Anna-Karin Nauckhoff

Bobbo 3 år!

Ooooh min lilla lilla bebis är nu en 3-åring bebis!! Eller barn då.

Sååå galet mycket som har hänt på 1 år, ja på 3 med såklart men det är ju för stort för att ens gå in på.

Han började prata mer än lösryckta ord (framförallt -där!) typ samma dag som han fyllde 2 år, börkade även få mer hår typ exakt samma dag? Nu pratar han med så extremt mycket ord och detaljer och nyanser att jag ofta undrar vart han ens har fått orden ifrån. Han kan även alla bokstäver, både stora och små; även skriva en del av dem, han kan räkna till 15 på svenska och 7 på engelska. Han slutade med blöja förutom när han sover för ett par månader sedan och är sååå himla bra på att känna när han behöver gå på toaletten, ja toaletten; vi hoppade över potta. Men det kan jag ju skriva mer om någon annan gång. Han är en förebild på de andra på förskolan eftersom han äter så många olika slags grönsaker och då vågar de andra också testa (så fint?). Han är så snäll och omtänksam, frågar om det gick bra ifall någon slår sig och bjuder alltid när han äter eller dricker något. Är helt med på samtyckegrejen (score! Det är ju ett av mina mål att mina barn skall ha koll på). Och framförallt så är han verkligen bäst i världen. Helt ofattbart hur man kan älska någon så mycket och förutsättningslöst som jag älskar honom. Det trodde jag nog inte ens att jag var kapabel till. Så himla fin och söt och bra på alla sätt. Nej verkligen inte alltid glad och sprudlande, ibland fylld med utbrott, trots och allmän surighet men inte för en sekund skulle jag byta ut honom mot någon eller något annat.

Vi passade på att ha hans kalas dagen innan han fyllde år, på årets varmaste dag?, 35 grader minst hela dagen.. så den sötsöta födelsedagsoutfiten blev rätt snabbt utbytt mot en kaftan. Morfar Peter och Karin kom innan kalaset och Bobbo följde med dem för att hämta presenterna i bilen, jag smygfotade..

Bara för att skryta mer om hans skills… kolla så fint spöke han målade till dem!

Han önskade sig bilar, BARA bilar i födelsedagspresent så det var vad jag informerade vidare om. När man fyller 3 bör man väl ändå få bestämma själv vad man önskar sig? Blev en heeeeel del bilar. Senare på dagen var det kalaskalas! Lämpligt nog på trädgården där vi ändå har två pooler som det badades loss i!

Varför äta från sin tallrik när man kan äta direkt från tårtan?
Grattis till mig också som varit mamma till honom i 3 hela år!

Fint kalas för en fin person!

På hans riktiga födelsedag uppvaktade vi honom med bulle och presenter i sängen då och sedan var det mest lyx hela dagen! Badade med Vega i poolen och åt falafel till middag tex.

Sedan kalasades det på minidonuts..

Nu är han helt inne på att han snart fyller 4 år och verkar tänka att det sker inom den närmsta veckan?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.