Anna-Karin Nauckhoff

Vad hade hänt om jag tackat ja till TV?

Ibland, extremt sällan, men ibland som nu när jag ligger hemma och tittar på ’Den svenska dokusåpan’, så undrar jag vad som hade hänt om jag faktiskt hade varit med i tv någon av de gånger jag blivit tillfrågad. Jag har varit med i tv ibland ändå men mest i radio och tidningar och oj vad jag nog är väldigt tacksam för det? För längesedan fick jag ett mail där det frågades om jag ville vara med i Big Brother, jag var då sjukskriven och psykiskt instabil och extremt utagerande på de flesta sätt. Vad hade hänt om jag varit med där?

Senare när jag börjat med burlesk fick jag förfrågan om att vara med i Talang, när jag sa nej så fortsatte de skriva och ville ha med mig ändå. Men jag visste att burlesk inte är något för alla, och min burlesk som inte är sådär glammig och snygg utan mer rolig och allmänt underhållande är väl urtypen av att inte vara för alla. Dessutom vill jag inte att barn skall se det. Och jag visste att ett par bekanta i USA hade varit med där och de hade lagt på massa fula ljud och sådant. Mitt självförtroende är gott men hur hade det känts om alla hade tryckt på det där röda korset typ med en gång? Extremt naket i flera betydelser. Eller när Outsider ville göra ett avsnitt om mig, också med burlesken som grund. Det var nog närmast att bli av ändå för jag tyckte det var så sjukt att det blev kul men är vi kommit en bit i processen, videosamtal och sådant, så kom det fram att de ville ha med något drama i det, ett förslag från dem var att min pappa skulle se mig uppträda för första gången, då kände jag att njae, det här vill jag faktiskt inte vara med på. Så hoppade det också.

Men jag undrar om mitt liv hade ändrats på grund utav om jag var med i något av de programmen? Och vart hade det i sådana fall ändrats mest? Big Brother tror jag ändå. Usch jag typ ryser när jag tänker på att de ens frågade, och ännu mer på om jag hade varit med. Gaaaah vad hemskt det hade kunnat bli!

Mitt behov av att synas och höras vs inte synas och höras alls, jamen det här med att vara extrointrovert, har hanterats bra av mig i det här kan jag nog komma fram till?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.