Anna-Karin Nauckhoff

Hantverksmarknaden på Vänna gård

Jamen såhär en typ tre veckor senare tänkte jag ta och berätta om den grymma hantverksmarknaden som Johanna och Kristoffer arrangerade på sin gård!

Det kom massvis med folk och var många försäljare där som sålde fina saker. Johanna sålde sina plantor, hennes son Alfred sålde fågelholkar som han gjort och det såldes smycken, tavlor, mattor, kakor, bröd, kläder och lite allt möjligt..

Ja det var jättefint och sååå mycket folk som sagt, typ 1000! Jag fick gå iväg och gömma mig lite bland ✨KANINBEBISARNA✨ ibland för att samla ihop mig, blir lätt lite yr och lite väl värdinnig när det är mycket folk sådär.. (alltså den där värdinnesaken slår till även när vi har typ barnkalas och det är personer jag känner väl. Måste vara en skada från att dels ha varit pinuppa på mässor och sånt och från att ha arrangerat fester. Blir liksom så himla ytligt trevlig? kan inte riktigt beskriva det men jag blir illa till mods av mig själv när jag kommer på mig själv?)

Gud lägg av så söt!!!!

Jag hade faktiskt också ett uppdrag på marknaden, var inte bara där för att vara gud så söt!!! Nej skoja, var ju kaninungen jag menade där. Men hade ett uppdrag iaf! Det var att ha en liten hörna dit barn (och vuxna, men kom bara barn. En vuxen också iofs) fick måla sina egna kepsar.

Det var kul! Älskar att hänga med skapande barn:) En mening jag nog aldrig trodde att jag skulle skriva eller känna, men så är det faktiskt?

Jag och lilla värdinnan! Det har även bra musik, både Johannas man Kristoffer och Carro Anderberg spelade och sjöng.

Här är en inte så jättebra bild på vad jag hann införskaffa på marknaden! En pumpaplanta, fyra dahlior, boken Varför är stora apan så arg? Av Eva Petrén som var där, örhängen, en solrosolanta, bagebröd, en nyckelring och så gjorde jag en keps till Carro:)

På kvällen blev det spelning med Alligator Gumbo, mycket bra!

En sådan dag och kväll! Himla fint fixat och arrangerat. Sent på natten tog vi ett dopp i badtunnan..

Och deeeeet skulle vi väl… såhär i efterhand…. Inte ha gjort. Jag skulle plocka upp en sak utanför badtunnan, ankrade liksom fast mig med revbenen över kanten och poff! Råkade glömma av det när jag skulle sätta mig ner igen och drog mig hårt tillbaka, fick en spricka i revbenet och det tar mig till här och nu där jag återigen sitter på akuten och väntar på min tur! Tror det är till följd av den där revbenssaken som jag nu har galet ont i bröstmuskeln (tror jag det är) på fram och baksida. Förrförra sommaren bröt jag armbågen och opererades så den sommaren blev ju småsuddig, sedan hade jag ju då skruvpenetration så fick opereras om sommaren därpå vilket gjorde att även den blev småsuddig. Det är alltså en underdrift att säga att jag nu gravt hoppas på att det här är något lättfixat och inte alls så allvarligt som det känns. Fingers crossed!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.