Anna-Karin Nauckhoff

Precis haft min första livepodd!

Nejmen så kul, idag har jag haft mitt livs första livepodd! Inte vara den första jag haft utan den första jag någonsin varit på? Det var kul! Och tanken slår mig nu att jag såklart skulle ha skrivit om den här INNAN den var för att tex tipsa om att komma dit haha, menmen lätt att vara efterklok?

Jag tog iallafall tåget till Helsingborg imorse, eftersom det var Helsingborg Pride som bjudit in mig.

Där sitter jag på tåget och kissar. Väl framme i Helsingborg lokaliserade jag lokalen och såg en superfin regnbågsfärgad katt:

Tog en titt i festivalprogrammet och fick syn på mig själv:)

Så träffade jag mina gäster som var Gabriella och Olivia och deras alldeles nya lilla Elton som bara var tio dagar och sååå söt! Första gången jag haft en hel familj som poddgäster:)

Så fina!

Det har himla kul att ha verkligen människor som man kan se i ögonen som poddgäster, har blivit telefonintervjuer en väldigt lång tid nu… Roligare att ses på riktigt, och roligare att ha det love, kanske bara skulle köra livepodd framöver? Hör av dig om du vill ha mig och en gäst på besök i ditt vardagsrum!?

Sedan gick jag till Pride-parken och köpte lite nachos och nu är jag snart tillbaka i Göteborg igen. Fin dag!

Jag var smått nervös innan livepodden alltså, samt väldigt oförberedd eftersom jag tycker om när vissa saker är mer improvisation och spontana; det riskerar ju visserligen också att mynna ut i brainfreeze och ingen koppling bland hjärnsynapserna, men något sådant hände inte så det var ju skönt? Himla bra att göra saker man inte gjort förut eller är van vid, skakar om hjärnan lite liksom:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.