Anna-Karin Nauckhoff

Mitt roliga barn

Så mycket saker jag vill skriva nu när jag för en gångs skull sitter ner i soffan och inte har något inplanerat en stund innan jobbet (förutom att umgås med två små GALNA hundar som gör tex meditation till en svår plan just nu..) Vill tex skriva om hur Johanna och jag hade det i Malmö i helgen och hur lätt man kan köpa djurvänliga skönhetsprodukter.. Mennnnn det får bli en annan gång för nu måste jag faktiskt skriva om hur himla rolig Bobbo är! Sjuk grej också att det imorse helt plötsligt var vinter! Både overall, varmare mössa, vantar och vinterkängor fick åka på på väg till förskolan..

 

Ojojoj så söt! Ja och så rolig då. Alltså jag tror seriöst att jag aldrig skrattat så mycket som de här senaste två åren.. Han säger och gör så mycket roligt hela tiden, hur kan ens ett så litet barn skämta så? Förstår ej. Nu när han börjat prata så himla mycket så finns det liksom ingen hejd, verkligen som att han fram till sommaren bara laddat upp och sparat på alla ord han hört och nu då dessutom hela tiden lägger till fler.

Igårmorse när jag hade skalat en clementin till honom och lagt upp klyftorna på en rad samt räknat dem sa han -Bra jobbat mamma! 😂😂😂 Ja jag är fortfarande fast i hur roligt det var att jag inte kommer på fler exempel just nu hahaha. Ni får bara tro mig, han är det roligaste jag vet:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.