Anna-Karin Nauckhoff

Förlossningsberättelse

När jag började planera för att bli och sedan försökte att bli gravid så var att lyssna på förlossningsberättelser i olika poddar typ det bästa jag visste. Visst visst, det var väldigt mycket mamma-pappa-snack men det fick jag liksom ta om jag nu ville komma åt just förlossningsberättelserna. Därför känns det så himla fint att nu när jag har en egen podd kunna ge ut andras (ja min egen finns också där bland de gamla avsnitten) förlossningsberättelser, där det istället ingår två mammor eller en självstående mamma. Det var ett tag sedan det kom någon ännu (finns ju så himla mycket olika saker att fokusera på!) men i det senaste avsnittet som kom ut nu i veckan så blir det en igen:) Då är det Bonnica som berättar om sin graviditet och förlossning. Hon berättar hur det var att få corona i vecka 33, föda i vatten (samma badkar som jag badade i under min förlossning så med tanke på hur det var – all eloge till Bonnica som också födde i det😂) och massa massa mer. Jamen det blev ett himla fint avsnitt alltså, Vill du lyssna på det så finns det på Spotify och där poddar finns och även på länk HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.