Anna-Karin Nauckhoff

Cowgirl on the loose

Vore totalt orimligt att inte skriva om galejet jag var på i helgen! Då var det nämligen dags för Johannas och henne man Kristoffers dubbla 40-årsfest på deras gård i Dalsland. Jag tog mig den stora friheten att skaka av mig hela familjen och själv åka upp med Malin i bil för att spendera ett dygn på landsbygden. Temat var Hawaii med en touch av södern, jag gick all in på touchen vilket kändes extremt orimligt av mig efter att jag på vägen upp kollade nyheterna vilket jag inte gjort på typ tusen år och därmed missat att Texas fått igenom en helt absurd lag på att kvinnor inte skall få göra abort efter 6 veckors gången graviditet och att det dessutom antagits ett angivningssystem där den som avslöjar att någon gjort en abort belönas. Alltså eeeeeh?! Det här med att sätta sig över rätten till kvinnors egna kroppar, det är GALET.

Ja så när jag satt där i mina boots i bilen kändes min outfit helt plötsligt lite sisådär. Men mm, den var givetvis ingen hyllning till detta i Texas och det var heller inte festen där temat var satt för längesedan.

SÅ åter till festen!

Ja och vad säger väl bättre än bilder? Så här kommer det sådana!

Avslutar med en bild på lite skörd dagen därpå. Sådan himla fin fest! Välllldigt bra spelningar, trevliga människor, badtunna till KLOCKAN TRE OMG, kan inte minnas när jag var uppe så sent senast.. Dessutom först god vegetarisk chilli, sedan dessertbuffé och hot shots. Jamen liksom allt man kan begära av en fest skulle jag säga! Även om jag älskar min familj och att vara med dem gravt så är det rätt skönt att vara själv med sin egen kropp ibland, att röra sig som man vill och inte vara beroende av vart andra är och vad de vill.

Så dubbelt att ha en bästis som har flyttat till en gård i Dalsland.. saknar att ha henne ultranära, vi har typ alltid bott nära varandra, men samtidigt så glad för hennes skull har hon liksom har hittat en hel udde mitt ute i ingenstans att bo med sin familj på. Ja så det finaste med helgen var såklart att få vara nära henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.