Anna-Karin Nauckhoff

Bobbos 2-årskalas!

Igår hände något alldeles storslaget och spektakulärt i vår lilla värld; Bobbo fyllde 2 år! Oh my god att bebisen nu är ett barn! Ett så fantastiskt sätt barn dessutom..

Vi väckte inte honom med sång och tårta, han väckte oss givetvis eftersom han alltid vaknar först. Men vi pilade iväg, hämtade kaka och några av paketen och storebror så vi kunde sjunga för honom. Givetvis älskade han att öppna paketen, trodde att det skulle vara bilar i alla paket och satt och sa -bil! Bil! När han öppnade dem haha.. blev ju några bilar iallafall. Sedan blev det kalas med stora familjen!

Och lilla husliga jag hade bakat både kakor och gjort en vegansk jordgubbs och blåbärstårta, inga djur behöver sätta livet till på våra kalas, var så säker^^

Idag provsatt de söta bröderna den nya poolen innan den togs ut och fylldes med vatten.

Födelsedag är känsligt alltså, så storslagen fantastisk sak det är att satt ett barn till världen. Mycket stol och skulle kunna skriva en evighet om det om det inte vore för att jag nu måste hjälpa till att packa för morgondagens campingäventyr i Vimmerby, återkommer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.