Anna-Karin Nauckhoff

En liten svans av trosor bara..

Jamen shoutout till alla trötta som inte kollar så noggrant i kläderna innan man hoppar i dem på morgonen…

I slutet av gårdagens första lektion där jag stått och skrivit på tavlan, gått runt i klassrummet och ja, varit allmänt out and about, kände jag att det kliade i svanken så satte in handen lite diskret under tröjan för att klia mig. Väl på plats med handen kände jag en märklig textur som jag drog tag i och fick därmed tag i gårdagens trosor som hängde ut som en snitsig liten svans! För en gångs skull hade jag en rätt lång tröja så den verkar ha täckt detta lilla extraslag jag fått med mig av misstag men haha så himla sjuk grej! Väldigt skönt att det inte var ett par ultrasmutsiga trosor som någon annan såg före mig^^ Funderar på att eventuellt alltid börja ha svans, eller kanske börja kolla igenom byxorna lite bättre hädanefter:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.