Anna-Karin Nauckhoff

Mammografiresultat!

P

Ja för att kompensera upp det förra klagoinlägget kommer här en bild på en glad mig i regnbåge! Haha nej inte därför, man får faktiskt klaga ibland. Men NU tänker jag inte klaga för nu är jag himla nöjd och glad alltså.

Eftersom jag inte hade hört något efter att jag gjort mammografin och nervöst letat i brevlådan i flera dagar ringde jag dem igår. Ett oerhört nervöst samtal bör tilläggas. I mitt huvud hade jag redan utvecklat långt gången cancer och funderat över hur min familj nu skulle klara sig utan mig. De där rädslorna ligger nog de flesta som förlorat en älskad i cancer rätt nära till hands. Personen jag pratade med sa dock att ett friskbrev skickats ut till mig idag. -Eh jaha vad innebär det? Frågade jag som tydligen inte kunde koppla ordet frisk, men det innebar alltså då att jag är frisk och att inga tecken på bröstcancer hade hittats och att det heller inte behövde utredas mer. SÅ JÄVLA SKÖNT!! Kändes precis som att jag fick ett extraliv, som att jag blev friskförklarad och som paradiset på jorden. Skönt skönt skönt. Så jobbigt att vara så rädd för något, behöver sluta vara det.

Igår spelade jag också in en intervju till ett nytt avsnitt av podden, det är det som syns på bilden alltså. Ja mikrofonen då. Nästa avsnitt kommer handla om dubbeldonation, eller partnerdonation; det här med att bära sin partners befruktade ägg. Ett sätt att skaffa barn som verkar bli mer och mer populärt. Men varför då egentligen? Finns olika anledningar till det, vissa fina och vissa som jag ställer mig mer frågande till mennnnn det kommer det pratas mer om i avsnittet! Vet inte exakt när det kommer ut, men någon gång framöver:)

Lyckades också ha det såhär rofyllt en stund, Majken som sov och Bobbo som plinkade på synthen medan jag låg avdäckad och hög på morfin mellan dem. Nej SKOJA, varken avdäckad eller hög men däremot med morfin i kroppen och kanske därför jag tyckte det var så rofyllt. Guuuud vad jag längtar efter att göra en hardcore detox och rensa ut alla smärtlindringar ur min kropp när smärtan är avklarad. Kommer eventuellt ALDRIG att äta smärtstillande igen. Sjukt trött på piller. Men aaaaja, skönt väder iallafall! Och ingen bröstcancer. Snygg fru, fantastiska barn och gullig hund. Livet är fint.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.