Anna-Karin Nauckhoff

Traktorpinuppan

Alltså OJ denna helg händer det MIRAKEL med vår trädgård! Efter att vi dränerade i höstas har trädgården sett rääääätt så hej kom och hjälp mig ut, men nu är det ett minne blott! Grunden har plattats ut, ny jord har lagts på så vi kan så nytt gräs, grus har lagts så vi kan ställa odlingslådor där, en liten grillplats har anlagts och så även fina små dekorativa ytor här och där, gång av sten har lagts på plats och som en stor bonus; en traktor och en grävmaskin är på plats. Bobbo är med andra ord i himmelriket hehe, vill vara ute på balkongen, stå på en stol vid fönstret och titta ut eller vara nere på plats och titta på maskinerna hela tiden. Han har ju en ”viss” fascination för fordon och allt med hjul. Ja jag skall väl inte sticka under stol med att jag också upplever stark förtjusning över att ha dessa fordon här. Redan när de kördes in på trädgården i fredags såg jag mig själv stå där i grävskopan och posera. Ett par timmar senare skedde det. Carro vägrade ge min vision liv i förskräckelse över vad grannarna skulle tycka, min svåger däremot hade inte dessa dilemman utan mötte upp mig med mobilen för att ta pinupbilder på mig i traktorn och motljuset. SÅ nu har jag haft min första pinup-plåtning sedan jag födde barn. På vår trädgård, med en mobilkamera och Kristian bakom den. Men hur blev trädgården egentligen? Kanske någon undrar nu och ja det får vi väl ta och titta på en annan dag för här kommer jag!

Oretuscherat utöver ljuset för hej hallå det här ÄR ju min kropp nu, inte så mycket bröst och rumpa, desto sladdrigare ben men väldigt funktionell och tar mig igenom livet och det jag vill ta mig för. Kanske inte vänster arm just nu, men utöver den så funkar kroppen faktiskt finfint och jag älskar den, även om den inte ser ut som innan. I slutändan har jag hellre mitt barn än bröst och rumpa, om jag nu måste välja:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.