Anna-Karin Nauckhoff

Påsken

Alltså ojjj vad trevligt med några dagars ledighet såhär mitt i allt! Kollllla min söta lilla påskkärring!

Ojoj så gullig alltså… Och kolla mig med den här lilla påskkärringen i magen för ungefär nästa exakt två år sedan

ÄNNU GULLIGARE!! Haha nä, givetvis inte:) Men lite jobbigt att jag nu kom på att det ju är min senaste pin up-plåtning! Haha det var ju sjukt. Aja! Sånt kan livet också vara.

Har du haft en bra påsk? Det har jag, gillar påsk. Minus det faktum att folk äter så galet mycket ägg och som att förnedra hönorna lite extra klär massa ris med deras fjädrar. En del leker även lekar med ägg, typ äggpickning och annat bara för att de tycker att ägg är så påskigt och SLÄNGER bara bort äggen sedan. Snälla mänskligheten bara SLUTA se djurens lidande som en konsumtionsvara! Förr i tiden åt man mycket ägg på påsk eftersom påsken kom efter fastan och man då sparat de ägg som värpts av ens hönor under fastan och hade extra mycket när det var påsk (nej jag besserwissrar inte haha, jobbar bara i skolan och råkar snappa upp ett och annat ibland). Nu ser inte livet ut så, vare sig för oss eller för hönorna/kycklingarna som stängs in (ja, även de ”frigående” som köps i butik) och har avlats fram för att lägga alldeles för många ägg än vad de är skapta för. Alltså jag FATTAR inte hur man kan med att utnyttja djur så mycket av ren gammal vana eller vad det nu kan vara som gör att man äter kött och köper ägg och mjölk.

Men men.. nu hade jag inte tänkt skriva ett argt inlägg men kom in på det bara för jag kom att tänka på alla ägg och fjädrar folk köper runt påsk.

I övrigt har vi varit på landet på äggjakt (påskägg ALLTSÅ) och hos Carros syster som vi inte delar hus med:) Samt fixat i trädgården här hemma. Väldigt effektivt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Tänkte kolla om du tänkt sälja på hyllis igen eller om man hade kunnat typ köpa en hög nästa gång du ska rensa garderoben? 😀 Alltså att inte veta vad det är för grejer, just name the price så kan jag swisha eller nåt. Har sett några youtube-klipp där folk köper mystery-lådor där folk bara hivat i grejer de vill sälja men inte har tid eller intresse att lägga ut grej för grej.

  1. annakarinnauckhoff

   Hej! Allra bästa Hyllis har ju dessvärre lagt ner! Annars hade jag väldigt gärna gjort det:) Haha oj! Det vore ju kul att göra😃 Har faktiskt två påsar som bara står i trappan, mellan vinden och mellan min ork att lägga upp på typ Tradera😄 Är det något särskilt du vill köpa?

   1. Jenny

    Vet inte om det är något särskilt utan mer bara surprise-surprise-effekten. Hur mycket skulle du sälja båda påsarna för? 😀

    1. annakarinnauckhoff

     Hm hmmmm… jamen med tanke på vad som är i dem så tänker jag att 1000:- ÄR ju ett bra pris och dessutom ett pris som känns bra för
     mig att sälja av alla dessa grejer för^^ Vad tror du om det? Och OM du tycker att jajamän bra idé, vilken skostorlek har du?

     1. Jenny

      Haha ja det är kanske en bra början att nämna storlekar 😀 Har runt 38 i skor och XS-S i kläder, ca 26 i byxor.

     2. annakarinnauckhoff

      Haha ja kläder blir ju så mycket roligare när de passar:D Men ah okej då skall jag kolla över påsarna så snart jag har möjlighet och återkommer efter det:) Tyvärr vet jag redan nu att jag inte har några små skor eftersom jag har 41.. Men en hel del kläder iallafall:)

     3. annakarinnauckhoff

      Nu har jag kollat! Visade sig att de bästa sakerna är i de små storlekarna😃 Så 500:- för en påse? Mycket mindre än vad det skulle säljas för annars:) Tänkte även sälja min gamla skinnjacka så vill du ha den för 200:- så säg bara till:) Det är en punkjacka bör nämnas, mycket hål efter nitar och slarvigt övermålade färgfält^^ Kan skicka bilder om du vill!

     4. Jenny

      Yay! Ja skicka gärna bild på jackan! Och påsen för 500, såld! Vill du att jag hämtar upp eller skickar du hellre grejerna? 😎

     5. annakarinnauckhoff

      Mailat bilder! Wohoo vad kul! Hoppas du gillar innehållet:) Om du har möjlighet får du gärna hämta upp så slipps ju fraktkostnad och sådant:) Jag bor nära fd Hyllis!