Anna-Karin Nauckhoff

Födelsedagsfirande och inskolning

Ja nu fortsätter det med min födelsedag här haha.. Men sist vi hördes av hade jag ju fått reda på att jag skulle på dejt med min fru. Det visade sig att vi skulle äta och dricka deeeeelikata saker på Moon Thai Kitchen, jamen det närmsta man kan komma Thailand för tillfället:) Här är min rara lilla böna med en spicy papaya salad och en Chang

Jamen lägg av så gott… munnarna brann eftersom vi tog thai spice på allt, det vill säga starkast möjligast men ooooooh så gott!!! När vi kom hem mättes vi av en liten överraskningsfest! Carros familj var här med massa bubbel, firande och världens bästa present (som då även var från min bror och Carro♥️)! Detta finns det dessvärre bara videos på och de tänker jag inte lägga upp haha men lyckades ta en bild på bordet iaf (?!)

Jamen så himla himla fint iaf! Och vad var det för present? Kanske du ivrigt undrar nu och jo, låt mig göra alla småbarnsföräldrar gröna av avund… det var en hel helgs tystnadsretreat på spa!!!!!! Som även innehåller yoga, meditation och andra avslappnande och styrkande saker. Alltså oh my lords, fatta två nätter själv, tyst och bara påfyllande av energi. Kan inte tänka mig något bättre… Ser SÅ mycket fram emot att åka på det här! Känns som att jag kommer bli en ny människa efter denna upplevelse😄

Apropå avslappning fick jag även presentkort på ansiktsbehandling av min pappa och hans fru. Ojojoj så mycket skönt jag har att se fram emot..

Blev totalt chockad när de hoppade fram här alltså haha.. Dagen därpå gick så mycket i vilans tecken det går med ett 18-månaders barn:) Och på söndagen var det ju alla hjärtans dag, detta firades med god frukost, choklad till det äldsta barnet och en liten Ariel-docka till det yngsta. Själv fick jag den här snygga kepsen av Carro😍

Älskar den! Och ja, älskar Carro och hela min familj också:) Kepsen kommer från El Bastardo om du vill ha en likadan:)

Ja och så inskolningen då! Fråga mig inte hur det gick till men jag har lyckats få till att jag får vara med även inomhus på inskolningen🙊 Det får ingen annan i dessa tider. Men jag är jublande glad för att jag får detta! Skulle inte alls kännas bra att släppa in honom själv på en främmande plats med massa han inte känner, men nu slipper jag göra det:) Idag var han där utan mig för första gången.. Bara i 50 minuter men ändå! Detta gick dock galant, oklart om han ens märkte att jag var borta.. Han hade varit glad och lekt:) Så himla skönt! Håller tummarna för att det fortsätter gå såhär bra när han även skall vara med och äta lunch där imorgon…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.