Anna-Karin Nauckhoff

Min födelsedag

Ja här ligger man nu  och är 40+… Känner mig inte så mycket visare ännu men rätt fräsch ändå haha.. Tänkte idag och några veckor framöver skriva om firande om mig. Haha nä kanske inte men blir eventuellt iallafall ett inlägg till om att jag fyllt år eftersom jag precis fick reda på en tid då jag skall på dejt med min fru idag! Wiiiih vad spännande och kul! Hon skall nämligen fira mig främst idag och idag är jag inte alls lika bitter över den informationen eftersom det ÄR idag:)

Alltså vet ni vad? Jag fick FYRA blomsterbud igår, så himla fint och lyxigt! Så nu blir det blomsterkavalkad!

 

Första vackra buketten, med medföljande rödmmetaööask och med geléhjärtan var från min lillebror♥️

Den andra vällllldigt vackra buketten med medföljande hjärtformad heliumballong var från Johanna♥️

Den tredje vackra buketten med medföljande chokladpraliner var från Jennyfer♥️

Och den fjärde vackra buketten var från pappa och hans fru Karin♥️

Awww så himla fint med alla dessa vackra blommor! Är som att bo i en blomsteraffär nu😍

Här är förresten jag och ballongen <3

Heliumballong, litet barn (som älskade den), och liten hund (som hatade den) visade sig vara en inte helt given kombination haha… Så den bor för tillfället på toaletten och får komma fram när någon är ute och går med Majken..

Här är några av godisarna som fanns kvar Kärnhagen tog det mogna (är ju 40 nu) beslutet att lägga upp dem o en skål istället för att bara äta ur förpackningarna. Även en trånande Majken där:)


Middag blev Max tala away för det var nämligen vad jag var sugen på:) Bobbos första egna Max-mål!! Trodde han skulle älska att hålla i en hamburgare och äta men nej, mycket skeptisk.. det är JAG som har tagit bettet, han ville inte ens smaka^^

Ville inte dricka juice ut förpackningen heller haha så fick hälla över den i liten nappflaska. DOCK älskar han att dippa saker (det är på min topp tio gulligaste saker i världen-lista att han älskar att dippa och hur fint han gör det) så han claimade dippen genom att sätta sig massa pommes. Haha FÖR söt!

Ja det var en väldigt fin födelsedag! Och idag fortsätter den alltså, wohooo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.