Första inskolningsdagen, rond två – Anna-Karin Nauckhoff

Anna-Karin Nauckhoff

Första inskolningsdagen, rond två

Idag var det dags igen!

Efter några dagars pausande pga min massiva huvudvärk och trötthet kunde Bobbo fortsätta med inskolningen på förskolan. Så egentligen är det ju dag två men eftersom vi gör om allt från start är det även dag ett haha… IIIIIIIIallafall, idag gick allt så himla mycket bättre! Efter en liten stunds blyghet härjade han runt som aldrig förr, hängde med andra barn (de stora bara^^), klättrade upp för både rutschkanan och backar, grävde, lekte med lastbilar, drog iväg på små rundor, pratade för sig själv på sitt eget lilla språk, coolade sig genom att skratta rått när han ramlade och var allmänt nöjd. Trots väldig kyla! Ville inte ens gå därifrån så istället för att börja gråta så mycket att vi var tvungna att gå tidigare började han gråta för att han inte ville gå. Det gjorde även hans kusin FÖR ATT vi skulle gå så vi stannade kvar en liten stund till med henne till Bobbos stora glädje. Hon började senare än honom och han blev så glad när hon kom, ooooh! Älskar att hon går där så han har en trygghet där! De är så himla söta ihop <3

Till slut fick vi gå hem ändå. Jag blev illkissnödig på vägen hem, Majken ultraglad när vi kom hem så fick bära Bobbo till toaletten medans vi hade alla ytterkläder på oss för att hon inte skulle välta honom i all glädje, ställa ner honom så jag kunde knäppa upp byxorna, Majken hann hoppa på Bobbo (hon är liten men ett muskelberg alltså..) så han ramlade och slog sig och jag därmed innnnte riktigt hinna fram till toaletten, oh the fabulous life of being a födande mum! Tror inte det där illkissnödiga som liksom inte går att stoppa fanns hos mig innan han låg i min mage alltså..

Sova en snabbis innan det var dags att gå till BBC för artonmånaderskontroll vilken också gick galant! Han följer sin kurva, kunde bygga torn av klossar och rita när han testades på det. Hon var inte orolig över att han inte säger så många ord utan sa att huvudsaken är att han förstår och han förstår ju verkligen typ allt. Sedan fick han en spruta, vaccin mot påssjuka, mässlingen och.. något mer. Han blev så arg på barnmorskan efter att han fått den, pekade argt på henne och skrek -DÄR! DÄR! Precis som ”DU gjord det här mot mig!” Lilla gubben. Blev dock snabbt avledd och glad igen.

Sedan köpte vi en leksaksbuss och gick hem och firade dagen genom att dela på en falafelrulle.

Så himla skönt att det gick så bra idag med inskolningen, gör mig väldigt mycket mer pepp på att fortsätta den imorgon! Imorgon skall han dessutom åka snowracer tillsammans med Vega för att komma dit så lär ju vara highlife redan där:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.