Anna-Karin Nauckhoff

Nio år sedan vs idag..

Blev påmind av Facebook och fotografen att den här bilden togs för nio år sedan idag… Skulle nog säga att den främsta likheten med idag är att jag även idag har mössa på mig inomhus, dock kombinerat med en betydligt varmare tröja än den på bilden. Vår värmepanna gick nämligen sönder igår. Haha oh the glamour!! Men fatta vad löjligt gjort av värmepannan att gå sönder när det är minus fjorton grader ute!

Thank heaven för att vi har en öppen spis.. Ja och sedan har jag få fått sjuk huvudvärk och trötthet för att addera lite extra glamour till livet. Fick prata med en läkare som ordinerade lite extra isolering och vila.. Så får skjuta upp Bobbos vidare inskolning lite. Att vila förresten. Något jag hade rätt extremt mycket lättare för där jag står på bilden ovan utan ett uns barnlängtan i kroppen. Hur vilar man med ett litet barn i ens liv när barnet vill vara med en hela tiden? Olösbar ekvation! Mm minus att jag ligger bredvid honom och vilar just nu när han sover middag då:) Skulle behöva ca 72 timmar till ba!

Jajajaaaa skall inte klaga, han är det bästa jag har gjort:) Så här kommer en ultrasöt bild på honom från igår för det. Så gullig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.