Anna-Karin Nauckhoff

Tips på present inför alla hjärtans dag!

I samarbete med Sudio.com


Jamen då närmar sig den där högtiden -som ju faktiskt är den allra finaste när man tänker efter- sig med stormsteg! Jag pratar givetvis om min 40-årsdag. Nej jag skojar jag pratar givetvis om alla hjärtans dag! Ooooh en så kommersiell dag där det bara skall spenderas och spenderas kanske någon tänker nu. Hatar den dagen och dess heteronormativa parhets kanske någon annan tänker. Men nej nej! Sluta tänk så. Den dagen är ju faktiskt precis vad man själv gör den till. Har du ingen partner; fira dig själv och älska dig själv lite extra. Och nej, man behöver faktiskt inte köpa något, funkar att fira kärlek utan presenter också.

Villll man ändå köpa något men inte vet vad? Ja i sådana fall har jag ett tips med detta lilla inlägg! En sak som de flestas liv förgylls lite extra av men som många kanske inte köper till sig själva själva är bra hörlurar.

Med bra hörlurar så är det ju liksom inte bara den fysiska lilla gåvan som kommer utan en hel värld av ljud som blir bättre. Vare sig det skall lyssnas på podd, musik, en film eller något annat så kan det ske med en helt ny ljudvärld!

När jag fick välja ett par hörlurar bland Sudios sortiment så valde jag snabbt de som heter ETT. Deras beskrivning lät nämligen mer som någon form av högteknologisk robot än hörlurar. Mycket lockande med andra ord. Jag passade även på att få ett par till Carro som jag dadadaaaaa! Kan ge henne i present på alla hjärtans dag så det inte bara är jag som går runt här skrytsamt med sjukt bra ljud:) Eftersom jag är en bubbelgumrosa personlighet medan hennes själ mer är svart som natten var färgvalet lätt. Behöver därmed inte markera dem egentligen men lika bra så inga missförstånd sker..

Studio gör snygga och lyxiga hörlurar och högtalare som har funktioner jag verkligen uppskattar, brusreduktion till exempel. Alltså my god, hur lever man livet utan brusreduktion? Önskar jag kunde ha brusreduktion konstant.. Pensionärigt nog blev jag överväldigad när jag var ute och gick med mina hörlurar för första gången och ringde en kompis. –Skriker jag? Väste jag tyst. –Viskar jag? Frågade jag desto högre. För jag hängde liksom inte riktigt med där haha. Hörde ljudet som inifrån mer. Brusreduceringen sänks fantastiskt nog automatiskt när man pratar i telefon så du förstår ju hur bra den är när man aktivt lyssnar på något. En annan väldigt bra grej med dessa hörlurar är att de tål vatten. Det spelar med andra ord ingen roll om det regnar ute, de håller och det grymma ljudet består. Dessutom behöver du inte höra regnet.


Titta så bra de är att lyssna på roliga saker med! Här lyssnas det antagligen på Lesbisk gravidpodd. Har en tendens att skratta ihjäl mig åt mina egna skämt. Som många kanske inte ens uppfattar att det är skämt – exemplarisk förmåga när det gäller att ha en podd.. Ja hörlurarna passar iallafall extremt bra till att lyssna på min podd med; rekommenderas:)

Mennnn även allvarsamma saker funkar det fint att lyssna på utan att bli störd av omgivningen sus och brus. Skulle faktiskt sträcka mig så långt som att säga att dessa hörlurar är exemplariska för poddlyssnande.

Praktiskt nog får man med en liten karta med silikontoppar i olika storlek och form så man för bästa upplevelse kan anpassa öronsnäckorna beroende på hur ens öron är utformade, För mig passade det mycket bättre att ha de höga topparna i den största storleken till exempel, gjorde hörlurarna mycket skönare att ha i.

Alltså seriöst ser ni hur fina mina är? Ser ut som godisar!


Just nu får du 15% rabatt på hela Sudios sortiment när du anger koden ”aksudio15” i kassan när du handlar, dessutom får du just nu med en presentförpackning vid varje köp. Peeeerfekt om du också vill ge någon en ljudbild utöver det vanliga på till exempel alla hjärtans dag och hej hallå kom ihåg att den någon lika gärna kan vara dig själv! Erbjudandet med presentförpackningen gäller fram till 14e februari.

Batteriet håller i upp till 30 timmar vilket ger en hel del speltid, du kan till exempel lyssna på ALLA avsnitt av Lesbisk gravidpodd på bara en laddning:) Och just ja, det är fri frakt också. Dessutom får du hela 3 års garanti om du registrerar dig på Sudio Sphere. Såå ila in på Sudios hemsida och utforska grymt ljud du med!

Nu skall jag luta mig tillbaka och lyssna på lite musik denna dagens lugna stund. Ännu lugnare tack vare my love brusreduktionen:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.