Anna-Karin Nauckhoff

Plötsligt händer det!

Om vi är en regnbågsfamilj? Haha mm ifall ingen förstår det bara genom att se oss är det lika bra att ösa på med regnbågsflaggan. Verkar jag tycka undermedvetet iallafall då denna syn mötte mig för några dagar sedan när vi var ute och gick:D

Igårkväll hände en märklig sak.. Carro och jag satt och drack ett glas vin och åt sådana här sjukt goda snacks. Haha har bilden bara för att jag tog bild på dem när jag först såg dem.. De var vällllldigt goda.

Särskilt när man blandade dem popcorn. Typ alla snacks blir godare när man blandar dem med popcorn i munnen. Tror jag är barnkalasskadad sedan jag var liten^^ Men iallafall, vi åt och drack detta och hade precis börjat kolla på en film när Bobbo vaknade till vid typ 21.30. Jag gick in till honom, lyfte upp honom i vår säng och försökte få honom att somna om genom att ligga bredvid honom. Blankt. Jag hade tidigare på kvällen förberett en surdegsdeg som jag skulle baka ut till frallor innan jag gick och la mig så de kunde kalljäsa i kylskåpet under natten och tillredas på morgonen. Haha sådan idealhousewife jag låter som när jag delger sådant va?! Hur som helst. Plötsligt vaknade jag med ett ryck och en känsla av att något inte stämde, var det morgon? Jag mindes inte att jag hade pratat något mer med Carro, mindes inte att jag ätit något mer, druckit något mer eller bakat ut frallorna. Hade jag druckit upp allt vin som fanns och nu drabbats av minnesförlust? Utöver att det kändes högst otroligt kände jag mig inte det minsta lilla bakis eller seg i huvudet så det kändes inte som något som hänt. Jag kollade klockan på mobilen och såg att den var tio i två. Carro, Bobbo och Majken låg alla och sov i sängen. Plötsligt upptäckte jag att jag hade både tröja och jeans på mig, snus i munnen och hårspännen i håret. Och insåg då att jag måste ha somnat när jag la Bobbo. SÅ mystiskt! Det har aldrig hänt mig innan haha.. jag tillhör inte dem som ”sov när bebis sover” går att applicera på, aldrig somnat när jag lagt honom vare dig på dagen eller kvällen. Är sjukt trött men kan liksom inte sova när han skall somna. Som att jag MÅSTE ha koll eller något, jag vet inte. Men ju hade jag gjort det. Dessutom med smink och jag har seriöst somnat utan att tvätta ansiktet kanske högst två gånger i hela livet, grava ungdomsfyllor och när man sovit över hos någon första gången inräknat. Har eventuellt Corona, kanske är därför. Är förkyld iallafall och har testat mig. Så det i kombination med den stora tröttheten måste ha tagit över..

Carro hade bakat ut frallorna innan hon gick och la sig kan tilläggas, och lät mig sova eftersom hon vet att jag behöver sömn.

Ja, så det var ju något nytt i mitt liv:) Undrar om det kommer vara såhär framöver nu? Att jag har gått över någon magisk gräns och kanske inte kunde sova när bebis sover men när litet barn sover. Hoppas det! Kan du sova när du lagt/lägger barn eller är du som jag (var?) ?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.