Anna-Karin Nauckhoff

Kom ihåg friskvårdsbidraget!

Oj oj alert alert! Blev själv påmind idag så tänkte att jag för detta vidare så ingen råkar missa; Friskvårdsbidraget, har du rätt till det (vilket du ju har inom de flesta yrken) så passa på att söka det innan året är slut vilket det ju alldeles strax är:)

Själv hade jag missat att jag hade rätt till det även om jag har varit föräldraledig hela året. Typ fyra år tillbaka har mitt friskvårdsbidrag alltid lagts på akupunktur och saker som skall vara bra för fertiliteten. I år kunde jag istället drämma till med två omgångar massage på Flex massage för totalt 1500:- Eller det kanske kostar 100:- extra eller något sådant men 1500:- som jobbet betalar iallafall, sååå värt! Hurra hurra vad skönt det skall bli! Längtar tills det känns bra i pandemiläget med att gå på massage.

Ja där står jag skrytsamt i mina finfina julklappar också. Sååå snygga örhängen från catfightback och tröja från art by s. Barbrosdotter. Väldans nöjd:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.