Anna-Karin Nauckhoff

Min nya mouche

Plötsligt händer det! Man får en finne på helt rätt plats:) Nu var den här finnen väldigt mycket större och finnigare innan, nu är det ju bara ett pyttelitet sår kvar. Som jag kommer fortsätta riva upp. Haha nej, inte. Men ändå. Jag insåg att jag passade väldigt bra i det här haha. Först slog mig tanken på att jag kanske borde pierca mig där så jag får en mouche där nu när jag inte har en naturligt? INGEN hänsyn till att jag snart är 40 och att det kanske är mer fjortis att pierca sig där, dock en liten oro över att det är min snussida och tänk om det läcker ut snusvätska ur hålet? Rätt scab. Känns även riskabelt med en ny piercing i kombo med 17-månaders barn samt valp. Så tror att det alternativet har gått bort. Funderar på tatuering, men känns så tråkigt att tatuera en prick bara och då började tankarna spåra redan där. Så får se om jag bara fortsätter att hålla det infekterat eller vad jag gör. Fint att en finne kan få en att hitta en positiv grej iallafall:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.