Anna-Karin Nauckhoff

Min influencerbebis..

Hej!

nu är jag för att vara helt ärlig lite osäker på om jag behöver märka ut detta inlägg som reklam? Jag får ju ingenting för att skriva det haha men har med bilder och skriver om ett företag som har sponsrat ett poddavsnitt? Aja, någon får säga till mig om jag gör något fel:) Som jag skrivit innan så sponsrade BabyMocs, som faktiskt är Europas första helt veganska barnskovarumärke, senaste avsnittet av Lesbisk Gravidpodd. Jag tog då som en del i samarbetet lite bilder på Bobbo i de produkter vi fått och jag höll på att döööööö sötdöden. Ja det för jag faktiskt ännu. OMG sådan born to be an influencer han är alltså:D Kolla så ultramegasöt:

Totalt opartisk skulle jag säga att han är det sötaste som finns i hela världen. Allt som är gult kommer från Babymocs🙂 Så himla fina skor och plagg! Skorna är fodrade dessutom så passar bra nu när det blir kallare. Alltså spana in BabyMocs, de har så himla fina grejer till barn! Det är så många som är helt inne på att ha ull i sina barns kläder, dessa produkter ovan håller värmen finfint med GOTS certifierad bomull och helt utan att särskilda får som får orimligt mycket ull behöver avslag fram som i ett led i människornas utnyttjande av djuren. Och skorna görs av en del av ananasplantan som innan bara brändes. Klimatsmart var bara förnamnet alltså:)

Hade jag inte varit så nojig för vissa saker hade jag lätt jobbat för att Bobbo skulle ha en egen sociala medier karriär haha.. Är rätt säker på att han skulle bli rääääätt så framgångsrik:) Även det totalt opartiskt såklart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.