Anna-Karin Nauckhoff

Att vara lesbisk och medgravid

Heeej!

Nu finns det ett nytt avsnitt av Lesbisk Gravidpodd ute

HÄR är en länk till det om man vill lyssna:) Mm sedan finns podden såklart också på Spotify och där poddar finns.

Jag fortsätter att fokusera på de medgravida mammorna, allt de som inte när eller har burit sina barn. Nu dock börjat använda begreppet medgravid istället för den icke bärande mamman, tycker det låter väldigt mycket bättre och mer inkluderande i föräldraskapet. Eller vad tycker du? Föredrar du ”den icke börande mamman”? Och den frågan är väl i och för sig ställd till de som det är relevant för då;)

Gäst i detta avsnitt är den asgrymt och blott 23 år gamla artisten och skådespelaren Beri som är just medgravid och väntar sitt första barn tillsammans med sin flickvän. Här berättar hon om både oroliga och lyckliga tankar inför barnet och det här med att vara den som inte bär barnet i magen.

Sponsrar avsnittet gör fantastiska BabyMocs som gör 100% veganska barnskor och accessoarer. Iiiiihk så glad och stolt jag är över att ha dem som sponsor!


Jag hoppas du kommer tycka om avsnittet! Hör jättegärna av dig och säg vad du tycker:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.