Anna-Karin Nauckhoff

Thailand för ett år sedan…

Oh det smått overkliga i dagsläget att försett år sedan var vi nyanlända i Thailand för att spendera två månader i värme med som, bad, god mat och massa bra saker… Vi förflyttade alla boende i vårt hus till det här huset


Men oh drömmen alltså! Gud vad jag längtar tillbaka… Vi bodde på ett lugnt litet ställe som heter Mae Phim.

Jag på vår uteplats, fortfarande blek men inte så länge till.. Utöver oss nio i huset hade vi också med oss (fast till andra hus kan tilläggas..) Carros andra syster och hennes man och deras tre barn,Carros  ex och Elvis andra mamma samt hennes andra barn och det barnets pappa och sedan kom också andra syskon/vänner och hälsade på under resans gång. Så fint! De stora barnen gick i svenska skolan under tiden vi var där, funkade mycket bra.

Bobbo var bara fyra månader när vi åkte så honom kunde vi lägga naken på en dyna utan att han sprang iväg eller ens tog sig av den:) Det utvecklades dock under resans gång haha.. eller han lärde sig inte att springa men iallafall att ta sig framåt och bakåt:)


Stranden! Har aldrig spenderat så mycket tid på stranden och i havet som på denna resa, ofta dippandes på en kokosnöt. Awwwgghh.. så skönt!

Bobbo älskade också att vara på stranden. Han var skeptisk till att bada men blev snabbt som en liten fisk som älskade att bada i både hav och pool.

Innan vi åkte hade jag blivit sponsrad av Jollyroom med en sele, så himla bra grej! Älskar selen. Det gjorde Bobbo också som tur var och ursäktaaa hur söt är han inte i sina solglasögon?!:D

Åt spicy papaya salad mest hela tiden för oh my goooood så gott! Vill äta det hela tiden nu också. Blev starkare och starkare under resans gång..

Lite strandhäng till… Ja och detta var bara de första dagarna då. Fler återblickar lär komma:P

Fanns ett heeeelt fantastiskt massagestolar nära där vi bodde också. Jag som inte gått på massage sedan innan jag då var gravid, födde och sedan ammat och burit vad som kändes som konstant gick flera gånger i början för att återhämta kroppen. SÅ skönt. Önskar så att vi kunde ha åkt i vinter igen mennnnn mennnnn får bli ett annat år! Förhoppningsvis nästa:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rickard

    Hej. Rickard heter jag och jobbar med influencer marketing på den svenska marknaden för Sudio. Vi är ett svenskt företag som designar hörlurar och högtalare med ljud av studiokvalitet i skandinavisk minimalistisk design. Jag tycker att din profil skulle passa bra ihop med vårt varumärke och undrar om du skulle vara intresserad av att göra ett samarbete med oss? 
    Hör i så fall gärna av dig till: [email protected]