Anna-Karin Nauckhoff

Veckans bilder

Denna vecka har vi inte gått på några större äventyr. Bobbo har varit snorig och det längsta vi har tagit oss bort från hemmet är lite skogspromenader och häng på lekplats. Det har jag dock inte tagit några bilder på haha men här är lite annat som fastnat på bild under veckan som gått!

Bobbo och Majken. För gulligt? Ja. Vi gjorde ju för övrigt misstaget att köpa Majkens mjuka lilla bädd några dagar innan hon kom till oss vilket ledde till att Bobbo hann claima den och nu sitter eller ligger i den i princip lika mycket som Majken. Han flyttar även på henne ibland när hon är i den för att själv få plats…

En liten frääääsch selfie i köket ba..

Bobbo hällde ut sina äppelbitar från skålen ner i son kastrull och började vispa. Han blir eventuellt kock, han är såå intresserad av matlagning. Vill alltid vara med när mat lagas, att det skall lyftas på lock, provsmaka och krydda. Kan även stå långa stunder vid sitt lilla leksakskök och vispa i olika kastruller.

Hittade såå söta kängor på Skopunkten!


Matchade igår när vi skulle på middag en trappa ner! Mm även med min bandana och hans dregglis:D

Ja så varken så många bilder eller storslagna aktiviteter men bäst ändå eftersom jag har fått spendera ytterligare en vecka med världens bästa bebis. Älskar verkligen att hänga med honom och bävar för den dagen han skall börja i förskolan, vilken dessutom närmar sig. Men skall nog lära mig att hantera det på något sätt.. heh….

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.