Anna-Karin Nauckhoff

Första måndagsmeditationen – ’Lite jävla lugn och ro’


Mm som jag skrev i mitt första inlägg här tänkte jag lägga ut lite meditationer här på bloggen och idag är det premiär! Anledningarna till detta tilltag är följande;

  1.  Jag gjorde ett jobb där jag fick prata in barnmeditationer. Detta gav mig grav hybris och jag tänkte att jag måste fortsätta med det här, såå himla behaglig stämma som jag kan ha och allt:D
  2. Kanske är det inte att visualisera sig på en stor äng med ett träd som man panikigt skall bestämma hur det ser ut, som ger en lugn och ro. Kanske är det mer att föreställa sig att man gosar med kattungar och har ett självpåfyllande vinglas i handen? Ja, i sådana fall kommer mina meditationer passa mycket bättre än typ alla andra som finns.

Tanken är att jag på måndagar kommer lägga upp en ny meditation. Jag hoppas såklart att du kommer finna mina meditationer givande och roande, har du något ämne, en detalj eller något annat som du skulle vilja ha med i en meditation? Skriv jättegärna en kommentar så skall jag se vad jag kan göra:)

Tills dess, nu är det dags för din stund av lite jävla lugn och ro. Barrikadera toaletten, sätt på dig hörlurar, släck och sätt eller lägg dig ner, nu kör vi!

 

Av oklar anledning kan jag inte lägga in videon så HÄR ÄR EN LÄNK <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.