Anna-Karin Nauckhoff

Loppisfynd


igår var mina svägerskor (haha känns sååå moget att använda det ordet:D) och jag på en liten ansvarsfull loppisrunda! Och jaa, OM jag fyndade?! För det första är det förresten sjukt hur himla mycket roligare det blir att shoppa till bebis än till sig själv när man fått bebis, men för det andra: det är så himla kul!

SÅ vad hittade jag då och vad kostade det?? Ja det sitter säkerligen alla och tänker nu så let me tell you this.. En helt felfri och sockersöt regnjacka med enhörningar på för 30:-. Mycket perfekt för jag har de senaste dagarna pratat om att han behöver en regnjacka och denna var precis i hans storlek dessutom. Vidare köpte jag en sådan där telefon man kan plinga med och dra runt så dess ögon rör sig och den låter roligt. Hade själv en sådan när jag var liten:) Den var ju inte helt odefekt men det gör den ju faktiskt bara sötare tycker jag. Den kostade då 15:- och Bobbo älskar den.

En oerhört tjusig fågel som man kan rulla fram och då viftar den med vingarna, eh sååå fin!! Den kostade 10:-.

Och avslutningsvis då en väldigt gullig bil för 5:-. Bobbo är väldigt förtjust i hjul så förutom regnjackan kvalade ju alla sakerna in i det facket:)

Så mm en billig dag som levererade storslagna ting!

Begagnade leksaker och kläder borde verkligen alla ägna sig åt. Bra för klimatet att det inte behöver nyproduceras hela tiden, billigt och dessutom saker som inte alla har, totalt win-win!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.