i huvudet på en fembarns mamma

i huvudet på en fembarns mamma

Ingen bra natt i natt

Jag har ju en vana av att hålla mig vaken till det är dax för minifis att äta sista flaskan för natten efter som att jag sover hellre lite mindre än att somna och bli väckt.

Så i natt va klockan som vanligt runt 1 innan jag och Molly kom i säng.

Hon åt flaskan och sen kom hon inte riktigt till ro förrns runt 1:45.

Jag somnade en stund för att bli väckt av Alice vid 2:30 nån gång , försökte att bara stoppa i nappen och lägga på täcket men det ville hon minsann inte gå med på så det var bara att maka undan babynestet en bit och flytta över henne oxå i våran säng.

Så på min sida av sängen låg jag Alice och Molly….lite väl trångt för att jag ska kunna sova ordentligt … ja ja tjejerna sov iaf hihi

Alice vaknade hur pigg som helst vid 6:30 och det är ju helt ok så här när det är mitt i veckan och dom stora ändå ska upp och iväg till skolan.

Alice har ju möss och kläd dille utan dess like.

Så här snygg va hon i morse när hon tyckte att hon skulle få följa med Julia till skolan.

 

11020445_10152537380481191_2030775848_n.

Att man inte har nå byxor är ju en världslig sak hihi.

 

En fördel med att båda små tjejerna vill vakna tidigt är att dom båda sover middag ganska länge på förmiddan och då hinner man ju plocka lite och till och med duscha i lugn och ro 🙂 .

 

Jisses va ungarna längtar tills vi har köpt den andra bilen och det är som sagt inte bara dom som gör det så hoppas pappren kommer jätte fort för jag vill ha den nu hihi

 

Jag såg en artikel på aftonbladet om att det är en kvinna som har börjat “dejta” han Anders Eklund nu . Jag kan inte förstå hur man kan vilja börja dejta nån som har begått dom brott som han har gjort.

Hon har barn och allt och han har mördat ett barn…. Alla är vi olika med det kan jag inte för allt i världen begripa mig på och vill nog inte heller om jag ska vara helt ärlig.

 

När jag kom ut ur duschen idag knackade det på dörren och där stod grannens brorsa med en kompis och undrade om jag hört nåt från grannen för det va många som försökt få tag på henne utan att lyckas .

Lite orolig blir man allt, jag lovade att höra av mig så fort jag vet nåt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.