Anitha Schulman

Änglavakt

 

Som att inte allt är superstressigt som det är just nu så dök ytterligare ett problem upp. 

Vi har haft det lite turbulent med barnvakt här sista tiden tjejen vi jobbat med sista åren ville göra annat och det får man respektera. I och med att jag jobbar två dagar i vecka så har det varit superviktigt satt den biten funkar för annars blir det liksom en kedjereaktion av dåligheter. Stackars T.A. ska inte behöva spendera dagen åkandes runt mellan möten och ha en stressad och sur mamma (mer än nödvändigt).  Vi fick in en annan tjej på rekommendationen som ville kombinera barnvakteriet med ett nattjobb. Men det visade sig inte vara en superlyckad kombo och det var inte nattjobbet som blev lidande… Så vi var tvungna att avsluta det. 

Jag har liksom varit ”rädd” för barnvaktsagenturer för det är så många gånger man hört om 16 åringar som inte släpper iPhonen och man undrar såklart lite vad man betalar för. Eller när de går hem ser hemmet ut som ett bombnedslag. Efter aktiv lek. 

Men det som är bra med en agentur är ju att de kan ju alltid ställa upp även om det är sista sekunden. Så var det ju nu. På fredagen slutade vi samarbetet med vår sista barnvakt. Nästa barnvaktspass var på tisdagen. Jag ringde dom på fredageftermiddag och fick till en ”akutpass” dessutom var det en supergrym brud som kom. Hon är helt fantastisk! Jag är så glad och det är inte så formellt och dyrt som man kanske tror. Till och med 40kr billigare i timmen än mina tidigare (efter RUT). Dessutom har de fått första hjälpen utbildning och det är riktigt bra tjejer som kommit Men vi blev väldigt förtjusta i vår ”akuthjälp”. Så tack fina E och underbara Charlies Bästa Änglar sjukt tacksam. 

Jag lyckades förhandla till mig 10% rabatt med villkor att mina läsare också ska få det ifall de hälsar från mig. Bra va! Älskar att kunna vara er ”förhandlare” det gör mig sjukt stolt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christine

    Usch, nu kommer säkert alla jäkla moralkärringar att gå loss igen… Om att du minsann bör vara hemma med dina barn om det är så krångligt. SUCK!

Comments are closed.