Packningen – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Packningen

IMG_0410.JPG
Det här är våra bagage. Mitt och barnens högst upp och Calles längst ner. Vet inte om det finns igenkänning i det här men Calle är så jäkla ego när det kommer till packning. Han tar en skitliten väska bara hans grejer får ligga. Den är inte ens full. Min får jag hoppa på att stänga. Ber jag om att få lägga något i hans väska så stönar han tungt och “förstår inte att jag måste ha så mycket grejer med mig”. Alltså jag har grejer för tre personer. Ink blöjor, välling och barnmat. Vad ska jag dumpa av det eller ska han bjussa på space? Har ni samma konflikt hemma?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  Barnen har haft egna väskor sen de var små. Så mycket enklare att hålla ordning på resmålet – och att packa. De har också tidigt packat själva – förr tjuvkikade jag att allt var med men sen några år går det hur bra som helst (nu 13 och 16)

 2. Hanna Olausson

  Vi packar varsina väskor och en gemensam väska till barnen. Jag ansvarar för innehållet, han får skiten för det som glöms 🙂 haha!

 3. Lisen

  Vilket tjafs för ingenting. Ni är en familj. Packa tillsammans, i så många väskor som ni får ta med. Vems kläder spm ligger i vilken väska spelar väl för fan ingen roll!!

 4. Marielle

  Men hallå, det är ju inte rättvist att du måste packa både för dig själv och barnen och han därtill retas för att du har mycket packning (inte konstigt eftersom han packar för en person och du packar för tre personer). Kan ni inte dela upp det så att han tar hälften av barnens saker och du andra hälften (t.ex. ett barns saker var)? 🙂

Comments are closed.