Anitha Schulman

INSPO

IMG_0336.JPG

Jag älskar ju Estelle & Thilds ekologiska hudvårdsprodukter. Min kompis Johanna jobbar där och skickar mig då och då lite samples på nyheter. (Jag vet så lyxigt)! Här är deras senaste rengöringsserie.

IMG_0345.JPG

Pennys ”Rosa hörna”. Köpte Fåtöljen i julklapp för ett par år sedan. Pianot kommer från Åhléns.

IMG_0346.JPG

Har ni inte kollat in det här märket för barn så gör det. Supermontesori och dessutom estetiska. Design Letters med typografi av Arne Jacobsen.

IMG_0348.JPG

Nu när man har ett syskon som är i krypartagen och samtidigt dammsuger golven på livsfarliga småsaker att stoppa i munnen så känns det här med förvaring som A och O. Älskar de här fina lådorna från Rice gör det hela både fint och praktiskt. De bästa av två världar enligt mig!

IMG_0329.PNG

En designagents instagramkonto som bör följas. studiostpaul Följ! Vill ha allt på bilden.

IMG_0343.JPG

Jag älskar svandun och i lampform blev det ju ännu bättre. Köpte den här på Sprall inredning.

IMG_0368.JPG

Åh Penny ställde upp leendes på bild för en gångs skull nu för tiden. Då får man passa på. Kanske för att hon kände sig så fin från sin nya outfit jag reafyndade (på 70%) på ByEngberg passa på!! Säger jag bara. Kolla in Calles insta om ni vill se fuskpälsen. Ni kommer dö! Koftan från MarMar har hängt med en storlek upp för varje år. Missa inte deras små underbara bodys heller.

IMG_0326.JPG

Har ju obsessat om det här märket förut men det tåls att hyllas igen. Lipstick Queens serie Velvet Rope har aldrig ägt ett bättre läppstift. Ifall man letar efter ett pudermatt och tokpigmenterat så är det här det bästa läppstift som finns. Det finns bara sex färger totalt och jag äger nu fyra st. Säljs på Cow i Stockholm eller online. Denna färg heter Private Party. sedan tidigare äger jag Entourage, Star System och Black Tie.

IMG_0340.JPGJag enligt Penny. Slut på meddelandet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.